Dit orthomoleculaire term was eigenlijk geïntroduceerd door de Nobelprijswinnaar Linus Pauling in artikel “Orthomoleculaire Psychiatrie”, die was geschreven en gepubliceerd in 1968 in het tijdschrift Science. Waarin hij de interpretatie van orthomoleculaire bedacht als “Ortho” betekent “correct” of “rechts” of een “molecuul” is “de kleine verbinding met een materiaal dat de eigenschappen van de stof behoudt ook gemaakt uit een of meer atomen “. Etc. “Orthomoleculaire” naar “juiste molecuul”, en ook de juiste moleculen zijn erg aangeduid voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten, enzymen, essentiële vetzuren enz

 

Kortom, orthomoleculaire behandeling is een wetenschappelijk onderbouwde oplossing voor het genezen en ook voeden van het lichaam systeem. Er werken het gebruik van vitamine supplementen en ook voedende stoffen in de vorm van eten plan en voedingssupplementen biochemische stabiliteit in het lichaam op te bouwen. Op deze orthomoleculaire medicatie met een andere observatie van de ziekte, waarbij de ziekte de neiging te worden beschouwd als een factor die is geopenbaard door moleculaire onbalans of ook die kunnen worden genezen door het toedienen van de juiste heilzame moleculen precies op het juiste moment.

 

Deze specifieke geneesmiddel gebruikt hoge doses vitaminen, mineralen, hormonen of te voorkomen en genezen van de reeks van ziekten. De doseringen meestal zeer boven de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RDA) en gezamenlijk kunnen worden gebruikt met gespecialiseerde eten plannen en conventionele therapie. Dit geneesmiddel leent meerdere behandelingen evenals aspecten van zowel voedings- behandeling en ook dieet behandeling binnen de onderneming om te helpen de patiënten bereiken van een optimale gezondheid.

 

Deze waardevolle medicijn helpt die depressie, schizofrenie, samen met andere psychische aandoeningen hebben; Ziekte van Parkinson; gordelroos; prikkelbare darmsyndroom; alcoholisme; verkoudheid; hartziekte; hooikoorts; longontsteking; kneuzingen; acne; eczeem; insectenbeten; koortslip; chronisch vermoeidheidssyndroom; en ook tal van andere gezondheidsproblemen. Als behandelingsmethode wordt gezien als met vrijwel geen bijwerkingen, wordt goed ontvangen door de patiënten en de ontwikkeling van grote invloed op de meeste meest bekende pathologieën.

 

Daarom orthomoleculaire behandeling laat ieder individu om de juiste concentratie van de stoffen in hun lichaam kunnen de wellness problemen verhelpen en houden u gezond. Deze behandeling houdt in de eerste plaats het meest gunstig gebruik van het leven vitaminen, samen met het gebruik van verschillende andere orthomoleculaire chemicaliën, die gepaard kunnen gaan met de preventieve maatregelen en de conventionele behandelingen.

 

Orthomoleculaire huurt vitaminen, mineralen, alsmede aminozuren beste voedingswaarde voor het lichaam, evenals de juiste omgeving en evenwicht waartoe eenieder van alle leeftijdsgroepen voordelen. En voorts deze behandeling heeft vrijwel geen contra terwijl blootgesteld aan een juiste diagnose.

 

Tim Kors de oprichter van Revitalis biedt orthomoleculaire behandeling met het doel te komen tot een duurzame Health. In de loop der jaren Tim Kors zijn op zoek naar innovatieve behandelingen en heb het gevonden in Duitsland en de Verenigde Staten. Deze behandelingen bieden een ander perspectief op het aanpakken van de hedendaagse gezondheidsproblemen.

 

Tim Kors en Prof. Michael Maes bundelen hun middelen en expertise. Wanneer de gezondheid Revitalis ze veel mensen geholpen om hun klachten in verband met CVS.

To contact visit: http://revitalis.nl/contact/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s