Zijn we in The Dark Ages? Als het gaat om de geestelijke gezondheid diagnoses in de 21e eeuw, lijkt het vaak op die manier. Ja, drugs kan helpen extreme symptomen, maar met een 10% ‘succes’ tarief, modern drugs zelden iedereen helpen echt te herstellen. Ouders en andere leden van de mensen met ernstige psychische aandoeningen familie zijn vaak ten einde raad.

Te veel mensen lijden, niet het krijgen van goed op de dag van vandaag “medicatie alleen” beleid van de geestelijke afdelingen van onze toonaangevende ziekenhuizen. Zelden lichamelijke gezondheid van de patiënt te onderzoeken tekortkomingen gezonde voedingsmiddelen zoals B12, andere B-vitaminen, vitamine D of Omega 3 vetzuren, darmproblemen, voedselallergieën of mineralentekorten, zoals zink.

 

Duizenden rekeningen van tekortkomingen in de geestelijke gezondheidszorg is te vinden in gerespecteerde tijdschriften en dagbladen: Vitamine D preventie van depressie, Omega 3 vetzuren helpen om zelfmoorden en post-partum depressie, voedselallergieën van invloed zijn geestelijke gezondheid en kinderen te voorkomen – triggering ADHD, hypoglykemie veroorzaken angst, bipolaire of andere symptomen van psychische stoornissen.

 

Wat Vroege onderzoek ondersteunt gezonde voedingsstoffen voor Geestelijke Gezondheid?

In de vroege jaren ’50 Abram Hoffer, MD, met een doctoraat in de biochemie uitgevoerd dubbelblinde studies voor de behandeling van schizofrenie. Hoffer onder leiding van een onderzoeksteam van 30 in vier psychiatrische ziekenhuizen en drie psychiatrische afdelingen in Saskatchewan, Canada. Acht dubbelblinde studies kwam uit dit uitgebreid onderzoek dat aantoonde dat bepaalde B-vitaminen, vooral niacine, B3 kon schizofrenie helpen. Veertig jaar van het onderzoek is te vinden op orthomed.org over orthomoleculaire geneeskunde aan psychische stoornissen en lichamelijke ziekten te behandelen.

 

Schizofrenie symptomen, waaronder paranoia en andere ernstige symptomen werden teruggedraaid in 80% van de gevallen binnen twee jaar als de patiënt is gestart op de behandeling van B3 (niacine). Langs de weg, werden andere protocollen natuurlijk om het lichaam onderzocht door medische wetenschappers en toegevoegd voor nog meer voordeel. Deze behandelingen zijn goedkoop en effectief en kan de medicatie worden toegevoegd met betere resultaten.

 

Doseringen van voedingssupplementen afhankelijk tolerantie en elke individuele behoeften en vaak tijd veranderen. (Niacine kan een flush veroorzaken in het lichaam, maar is niet gevaarlijk. Er zijn niet-bondig formules.) Symptomen van bipolaire, depressie en angst kan ook worden verminderd.

 

Is Orthomoleculaire geneeskunde gebruikt voor psychische stoornissen?

Orthomoleculaire geneeskunde, een term bedacht door Linus Pauling, dubbele Nobelprijswinnaar gaat om de behandeling door het optimaliseren van de gezondheid en de behandeling van de ziekte door het verstrekken van de juiste hoeveelheden vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, essentiële vetzuren en andere stoffen die de natuurlijke en essentieel zijn voor het menselijk lichaam .

 

Je lichaam wordt aangedreven door de inname via de voeding – voedingsstoffen. Er is geen staalplaat het afsnijden van je hersenen uit je lichaam. De hersenen zijn 60% vet en het moet kwaliteit vetten, vitaminen en mineralen te gedijen. Die eten van gefrituurde voedingsmiddelen, zoals frites hebben behoefte aan informatie over gezond eten. Ranzige vetten krijgen in ons lichaam neergelegd op plaatsen waar gezonde vetten zou moeten zijn om het lichaam te voeden – met name de hersenen. Raadpleeg Tim Kors en Michael Maes voor informatie.

 

Waarom ga je niet weten over geestelijke gezondheid en voeding?

Vitaminen, mineralen of andere natuurlijke stoffen kan niet worden gepatenteerd. Geen vitamine sales mensen kloppen op deuren artsen ‘met gratis monsters. Ook voeding is laag op de lijst van onderwerpen in de medische scholen. Echter, orthomoleculaire psychiaters of andere gezondheidswerkers te controleren op vele tekorten aan voedingsstoffen als mogelijke oorzaken voor psychische stoornissen. Overvloedige informatie beschikbaar over de voordelen voor de gezondheid voeding.

 

Wat lichamelijke problemen kunnen van invloed zijn geestelijke aandoeningen?

  • Hoge of lage bloedsuikerspiegel veroorzaken psychische klachten piek.
  • B12-tekort veroorzaakt verwarring, vermoeidheid, zwakte en ernstige psychische klachten.
  • Anemie (laag ijzergehalte) wordt soms verward met dementie.
  • Lage schildklier is aangetoond gemeenschappelijk voor mensen met schizofrenie.
  • Lage niveaus van vitamine D-winkels rechtstreeks verband houden met depressie.
  • Degenen met een psychische aandoening hebben vaak voedselallergie of problemen met de spijsvertering.

 

Sommigen vrezen dat vitaminen in hoge doseringen zijn “niet veilig”. Bekijk getuigenis voor de regering van Canada, House of Commons Permanent Comité voor de gezondheid, met betrekking tot de veiligheid voedingssupplement product. Onwetendheid in overvloed op het gebied van vitaminen.

 

Onze samenleving moet de verloren geesten van de mensen die afleveringen van psychische problemen lijdt herstellen. De gelukkigen die herstellen met behulp van orthomoleculaire behandelingen kunnen productieve leden van de samenleving. Ze kunnen genieten van het leven en bij te dragen.

 

Laten we eindigen de donkere tijdperk van de behandeling van mensen met psychische aandoeningen. Contact Tim Kors leidde Revitalis voor Orthomoleculaire Geneeskunde en helpen die wanhopig op zoek naar herstel om de stap naar het licht.

 

Tim Kors de oprichter van Revitalis biedt orthomoleculaire behandeling met het doel te komen tot een duurzame Health. In de loop der jaren Tim Kors zijn op zoek naar innovatieve behandelingen en heb het gevonden in Duitsland en de Verenigde Staten. Deze behandelingen bieden een ander perspectief op het aanpakken van de hedendaagse gezondheidsproblemen.

Tim Kors en Prof. Michael Maes bundelen hun middelen en expertise. Wanneer de gezondheid Revitalis ze veel mensen geholpen om hun klachten in verband met CVS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s